Bejelentés


ÉPÍTSD A SKY WAY-t, FEKTESS Mentsük meg a világot!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Sky Way a jövő szállítási rendszere

 

Nézd meg ezt a videót, hogy  megtudd mi  is az a Sky Way.

 

 

 

 

 

Tehát a Sky Way rendszerek telepítési  és üzemeltetési szempontból minimum fele olyan olcsóak, és minimum legalább  3-5 x olyan gyorsak mint bármely elterjedt más tömeges szárazföldi szállítási és közlekedési rendszer.
->Ezzel még a legolcsóbb és elterjedt vasutat is többszörösen  lekörözi, sőt annak időszakosan fellépő felújítási igénye  esetén is már épeszű ás műszakilag teljesen megalapozott  alternatívát jelent.
->Ebből következik, hogy a megtérülési mutatói is impozánsak.
> Haladási zaja elenyésző, mert a speciális  húrpálya rendszer szinte minden átmeneti rezgést tervezetten és szisztematikusan nyel el.
> A jelentős erővel  előfeszített húrsínrendszere rozsdásodás ellen védett, speciális zárt térfogatú acél profilba bújtatott és hang valamint  rezgéselnyelő  vegyes szemcseméretű betonnal kiöntött belső  térben fut, ami  még így is 2-3szor könnyebb mint a hagyományos vasúti acélsín.
> A sínkorona  kopásnak való kitettsége 10%-nál is kisebb  a hagyományos vasúthoz képest mert a pályák egyenletes gördülésre terheltek, sem ütések, sem fékezések nem koptatják, hisz a szerelvények ABS-sel ellátottak és teljesen sima futásúak, ráadásul a kocsik nagy része egyenkénti súlya töredéke a hagyományos vasúti kocsikénak.
> Síntörés esete kizárt. Nincsenek fékbetétek sem amik a kerekeket koptatnák, hisz elektrodinamikus minden kerék hajtása, ami hatalmas gyorsulást és fékezhetőséget is lehetővé tesz.

 

 

Az alábbi  (ugyan még nem lefordított videóban ) 2 perc 11 másodperctől képileg jól lekövethető a húr technológia lényege és szerkezei felépítése valamint  néhány technikai kivitelezési módozata.

 

 

 

 

 

 

 

Készült Sky Way projekt Magyarország felhasználásával.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!